3 tips til at vælge den helt perfekte dør

28 januar 2022 Steffen Petersen

advertorial

Hvis du er på udkig efter helt nye døre til dit hjem, så skal du have nogle ting i baghovedet, inden du bare går ud og køber den første og bedste dør. Du kan risikerer, at den slet ikke passer ind, både størrelsesmæssigt, men også i forhold til din stil og dine krav til den perfekte dør. Vi har lavet en liste med tre overvejelser, for at hjælpe dig med at finde den helt perfekte dør til dit hjem. Hvis du vil vide mere, så læs med her. 

døre

Typen af dør

Du skal finde ud af, hvilken type dør du ønsker i hjemmet. Skal det være en trædør med ruder, en glasdør eller noget helt tredje? Undersøg eventuelt hvilke typer der findes, og forestil dig hvordan disse vil passe ind i dit hjem. Du skal også tænke over, om det er en hoveddør, badeværelsesdør eller anden slags dør du skal have. Dette har også betydning for typen af dør du skal vælge, da de, alt efter funktion, kan være forskelligt bygget. For eksempel skal en hoveddør være robust, så den ikke er nem at ødelægge. 

Størrelsen på døren

Tænk også over, hvor stor døren skal være. Det kan være du har en åbning, der kræver dobbeltdøre, da den er ekstra stor. Vælg derfor også din dør efter mål. Mål området op, der hvor du ønsker din dør skal være, og tag det med videre til forhandleren. 

Prisen på døren

Prisen på din dør skal du også overveje. Eller du skal i hvert fald gøre dig tanker om, hvor meget du vil bruge på din nye dør. Både typen og størrelsen af døren vil have indflydelse på prisen. Undersøg eventuelt på nettet, hvor meget den dør du foretrækker, vil koste. Der findes døre i vidt forskellige prisklasser, så det er derfor en god ide at undersøge mulighederne. 

Flere Nyheder