En Flos Pendel er et moderne alternativ til lysekronen

27 May 2019 Kamilla Sonne

editorial

Lysekroner har i mange århundreder været en måde at skabe både belysning og æstetik i en bolig. Særligt over spisebordet eller i entreen har det været brugt med en lysekrone, der kunne samle rummet og samtidig pynte. I dag er der dog ikke mange, der har traditionelle lysekroner hængende i hjemmet, da de giver et gammeldags udtryk. Det går ikke rigtig hånd i hånd med den minimalistiske og moderne indretningsstil, der især dominerer de skandinaviske hjem. Det gør en flos pendel til gengæld. Det er nemlig et moderne og stilrent alternativ til lysekronen, der kombinerer lysekronens fordele med et tidløst og minimalistisk design.

Saml rummet om lyset

Belysning gør utroligt meget for et rum. Det er med til at afgøre, hvor man sætter sig, når man fx skal spise, arbejde eller læse. Derfor er det helt naturligt, at man hænger en stor lampe over spisebordet eller sofabordet. Det er nemlig her, man samles, og en stor lampe er med til at samle indretningen også. Med en flos pendel kan du give dit rum et funktionelt og æstetisk udtryk, uden at det bliver gammeldags i udtrykket. Samtidig er flos pendel designet med en så enkel æstetik, at det ikke forstyrrer omgivelserne og faktisk kun fremhæver din øvrige indretning. Derfor får du en lampe, der kan meget mere end bare at lyse.

Svært ved at finde de rigtige lamper?

Det er en svær mission at skulle finde den helt rigtige pendel til boligen. For hvilken belysning er bedst, og hvad hvis man tager et valg, der hurtigt går af mode? Flos er en italiensk lampeproducent, der er utrolig populær i hele verden. Mange af deres designs kan dateres helt tilbage til midten af det 20ende århundrede, men alligevel fungerer de stadig den dag i dag. Derfor er du sikret en tidløs løsning og en god investering, når du køber en flos pendel.

More articles