Gør noget ekstra ud af din indretning med wallstickers

26 July 2019 Michelle Mikaelson

editorial

Føler du, at du mangler noget ekstra i din indretning, og kan du ikke helt finde ud af, hvordan du får det? Så er wallstickers en god måde at få en flot indretning på, uden selv at skulle gøre særlig meget. Du kan finde inspirerende citater eller flotte billeder som wallstickers, og så ødelægger de ikke din væg. 

Sådan vælger du de rigtige wallstickers til dit hjem

Bor du i en lejebolig, hvor det ikke er muligt for dig at hænge ting op på væggene, men vil du stadig gerne gøre dit hjem personligt og have ting på væggene? Så er wallstickers lige noget for dig, fordi du kan få flotte ting på væggene, helt uden at skulle ødelægge dem, og du kan finde flotte wallstickers på https://sohu-shop.dk/shop/wallstickers-62s1.html. Du får en masse inspiration ved at kigge på wallstickers, og bliver klogere på, hvad du kan lide. 

Der findes mange forskellige wallstickers, såsom citater, billeder af verdenskort, flotte motiver eller mønstre, så det er op til dig at vælge, hvad du synes passer bedst ind i dit hjem. Du kan bruge flere wallstickers i dit hjem, for at personliggøre det og gøre sådan, at det føles mere som dit hjem.  

Lær at sætte wallstickers op på ingen tid

Er du bange for, at du ikke kan finde ud af at sætte wallstickers op, så er det ikke så svært, som det lyder til at være. Du skal bare sørge for at rengøre væggen først med noget alkohol, så alt støv forsvinder.

Derefter skal du klargøre din wallsticker, så der er et stykke, der klistrer, og så begynde at påføre. Det er en god idé at gå over med noget fladt, så eventuelle luftbobler forsvinder. Det kræver lidt tålmodighed, men det er ikke så svært, når du først kommer i gang. 

More articles