Skru ned for varmeomkostningerne med en moderne varmepumpe

02 June 2020 Astrid Pedersen
image

Leder du efter nye måder hvorpå du kan optimere dit energi forbrug? Vil du gerne være med som aktiv deltager i den grønne omstilling – og ønsker du samtidig at spare en masse penge? Så kan du med fordel starte i din bolig. Især hvis du bor i hus.

Boligen er nemlig den helt store synder når det handler om vort daglige energi forbrug. Varmer du din bolig op ved hjælp af et slidt fyr eller måske endda de utroligt dyre og ineffektive elektriske radiatorer kan du se frem til en ganske omfattende varmeregning efter en lang og kold vinter. Og derfor kan det godt betale sig at kigge på en udskiftning af disse varmekilder.

Hvordan kan jeg spare penge på min varmeregning uden at slukke for varmen?

Måske er du bange for at en besparelse på dine årlige udgifter til varme kun kan opnås ved at skrue ned for varmen, og således skulle gå rundt i tykke sweatere og nøjes med kolde bade hele vinteren. Men faktisk kan det godt lade sig gøre at få billig varme i huset. Du kan bare vælge at skifte det udtjente fyr eller de ineffektive elektriske varmeapparater ud med en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe.

En varmepumpe er snildt fem gange så energi effektiv som de konventionelle varmekilder. Dette betyder, at du med en moderne varmepumpe får fem gange så megen varme ud af den tilførte energi. Dette vil hurtigt kunne ses på varmeregningen – og så skåner du samtidig både miljø og klima!

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Om du skal vælge en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe kommer helt og holdent an på din nuværende opvarmnings metode og dine behov. Du kan altid få råd omkring køb af varmepumpe på https://www.givekoleservice.dk/varmepumpe-vejle/ 

More articles