Derfor skal du som senior vælge et vedligeholdesesfrit hus

12 december 2019 Emilie Jacobsen
Derfor skal du som senior vælge et vedligeholdesesfrit hus

Selvom du måske er glad for din nuværende bolig, er det, når du kommer op i årene, en god ide for dig, at du overvejer, om du skal købe en anden bolig. Din nuværende bolig har du højst sandsynligt købt, da du var yngre, og hvor du derfor havde nogle helt andre behov. Hvis du har børn, har du sikkert valgt det ud fra, at det skulle være et godt sted for dem at vokse op. Nu hvor de er blevet voksne, er det dog en god ide, at du overvejer, om du ikke skal bo på en anden måde. 

Med en anden og nyere bolig vil du ikke have lige så meget vedligeholdelse, og der vil ikke være lige så meget have at passe. Det er alt sammen noget, der vil passe rigtig godt til dig i takt med, at du får færre kræfter.

Bor du i nærheden af Kolding, bør du overveje de nye rækkehuse i Dalby Bakke som rammen om en ny tid i dit liv. Rækkehusene er på mellem 98 og 115 kvadratmeter og har enten to eller tre værelser. De er derfor stadig meget rummelige, og det vil være nemt for dig at få plads til det, som du har behov for. 

Fordelen ved dem er dog, at de er fuldstændig vedligeholdelsesfrie. Du behøver derfor ikke at bruge tid og kræfter på at sætte dem i stand – eller at bruge penge på at få andre til det. I stedet kan du bare nyde at kunne bruge din tid på det, som du gerne vil. 

Selvom du flytter i nybyggeri, behøver du bestemt ikke at være bange for, at du kommer langt væk fra naturen. Fra Dalby Bakke er der nemlig ikke langt til natur. Du kan derfor nemt komme derud hver dag. Det vil også være rigtig rart for dig, der har en hund. 

Læs mere om boligerne 

Flere nyheder