Et byggecenter kan variere i størrelse og omfang

28 marts 2020 Anders Lundtang Hansen
Et byggecenter kan variere i størrelse og omfang

Man siger ofte, at tingene er større i USA, og hvis man skal lave den samme sammenligning i Danmark, så passer det nogle gange, at tingene er mere omfangsrige i Jylland, end de er i resten af Danmark, da der er større plads at udfolde sig på.

Derfor er der nok forskel på, om man besøger at byggecenter i Struer, eller man tager til et byggecenter i Hvidovre, også selvom det måske er den samme udbyder af et byggecenter, vi har med at gøre her.

Dette kan blandt andet handle om, at man har at gøre med at omlægge et tidligere byggecenter eller noget, der mindede om det, til at passe til den nye kæde, hvorfor man vælger at benytte sig af de samme bygninger, da det er nemmest.

Men tingene er også presset mere sammen i Københavnsområdet, så selvom der måske er kortere afstand mellem byggecentre på Sjælland og specielt ved hovedstadsområdet, så oplever mange, at de er mindre i omfanget.

I Jylland kan der være længere mellem dem, men så ved folk også, hvor de finder det bedste byggecenter, hvorfor de gerne vil valfarte langt for at komme frem til dem, da de ved, at stort set det hele er samlet et sted.

Her kan man næsten opleve et byggecenter, der også er kombineret med et havecenter, måske er der ligefrem et lille caféområde, et sted for børnene at lege, og de voksne kan måske få lov at afprøve værktøjet, før de køber det.

Her skal man også have det med forskellen i attitude og hastighed med, for i Jylland oplever man også, at man har mere tid som kunde med ekspedienten at tale om, hvad man skal vælge med videre.

I københavn skal tingene gå lidt hurtigere, og man oplever det næsten som et drive in-byggecenter, hvor man lige svinger ind og henter de ting, man skal have, og så laver man ikke mere.

Sådan kan tingene være så forskellige.

Flere nyheder