Et nyt og moderne boligområde med masser af muligheder

25 november 2019 Michelle Løhde Nielsen
Et nyt og moderne boligområde med masser af muligheder

Drømmer I om at bo i åbne og grønne omgivelser, men stadig i en rimelig afstand til Aarhus centrum? I et moderne boligområde fyldt med masser af luft og leverum med den perfekte kombination af natur og byliv? Så er Blomsterhaven Tilst lige stedet for jer. Blomsterhaven Tilst består af en række nye lejeboliger, som er blevet opført i 2019, hvor der både er attraktive lejligheder og familievenlige rækkehuse at vælge imellem.

Et attraktivt boligområde med plads til alle 

Blomsterhaven Tilst består først og fremmest af Terrassehusene og Den Urbane Karré, hvor der både er 2- og 3-værelses. Derudover kommer der også rækkehuse i 2020, og der er derfor plads til alt fra unge og ældre til enlige, par og familier. Alt er nybygget og moderne, og så har mange af boligerne enten altan eller terrasse. 

Blomsterhaven er en del af det nye boligområde i Tilst, som skyder op på den gamle GASA-grund. På grunden blev der tidligere solgt frugt og grønt, men i dag er det blevet til et attraktivt byrum, der lægger op til masser af leg og ophold i de skønne, grønne omgivelser. 

Et nyt boligområde med masser af muligheder 

Når I gerne vil ind og nyde Aarhus centrum, så kan I gøre det på blot 20 minutter med cyklen på den nye Supercykelstie eller med bussen, som også ligger tæt ved. Derudover finder I også tre skoler, skolefritidsordninger og gode handlemuligheder tæt ved, og det er derfor et boligområde, der rummer det meste og opfylder mange af de ønsker, som folk har. I nærmeste fremtid vil der også blive lavet en genvej til centrum, som på sigt også vil blive forbundet til Skejby. 

Besøg hjemmeside hvis I gerne vil blive endnu klogere på det populære Blomsterhaven Tilst, og hvad området kan tilbyde af flotte lejeboliger og skønne områder. 

Flere Nyheder