Et penny board er god, gangbar transport i bybilledet

08 september 2021 Anders Lundtang Hansen

For dem, der måske ikke er helt nede med gadelingoen, så er et penny board en mindre udgave af et skateboard, og det ligner da også noget, der er taget ud af start-90’erne med sine ofte mange pangfarver.

Nu er et skateboard i sig selv ikke et stort transportmiddel, og her er det så gjort endnu mindre, så det endda er lettere at have med sig, så man kan binde det bag på ens rygsæk og endda tage det med i toget, bussen og så videre uden problemer med at finde plads, når man ikke lige vil bruge det på grund af vejret, eller det er gået i stykker.

Man kan bruge det som et modefænomen, hvor man bare har det med sig og ikke bruger det, men hvis man vil have det optimale ud af det, så skal man næsten bruge det til at komme omkring i byerne.

Et penny board får dig let omkring

Man siger jo, at en cykel er det rette transportmiddel at bruge i byen, da men lettere kan komme omkring med det end i en bil, og så forurener cyklen også mindre.

Men et penny board er endnu nemmere at manøvrere med i trafikken, vende rundt og komme omkring i snævre passager og skarpe sving.

Så hvis man bor i en by og skal omkring, så kan man spare pengene til den offentlige transport ved at bruge dette board.

Man får også god motion af at bruge det, og så er det lettere at tage med sig, når cyklen ikke kan komme videre, og man skal ikke spekulere på, hvor man skal låse ens board fast på samme måde som en cykel, for det her lille skateboard kan som nævnt komme ind langt de fleste steder.

Således er der utroligt mange fordele ved at bruge et penny board.

Flere Nyheder