Få dit flotte og charmerende gulv igen med en gulvafslibning

04 juli 2019 Astrid Pedersen
image

Ved salg af bolig er det vigtigt for sælger at se til, at boligen fremstår så indbydende og lækker som overhovedet muligt. Står du således for at skulle sælge dit hus eller din lejlighed inden for nærmeste fremtid, bør du forberede salget inden dette igangsættes og der skal tages billeder og arrangeres fremvisninger samt åbent hus.

Du kan for eksempel med fordel sørge for at vægge og lofter får en klat opfriskende maling, at badeværelset bliver afkalket (og at diverse fuger eventuelt bliver frisket op) samt at køkkenet ikke fremstår fedtet og ildelugtende. Og vil du sætte ekstra trumf på, får du dine trægulve afslebet forud for fremvisninger og åbent hus arrangementer.

Hvorfor skal jeg lade mine trægulve slibe?

Måske har du ikke selv lagt mærke til det, fordi du betræder dine trægulve hver eneste dag. Men selv de mest massive og solide trægulve bliver med tiden slidt i overfladen, når de udsættes for daglig brug. Og hvis du måske ikke har gjort dig helt så umage med vedligeholdelse af gulvet, som reglerne foreskriver, har det helt sikkert taget imod en del støv, snavs og spildte væsker, som har indlejret sig i træværkets porøse fibre.

Når et trægulv således bliver slidt, vil det uvægerligt komme til at fremstå trist, mat og uensartet. Et sådant trægulv gør ikke det bedste indtryk. Derfor er det en rigtig god idé at få foretaget en gulvafslibning. Ved en gulvafslibning fjernes nemt de skønhedspletter som sidder i gulvets overflade. Og med den rette efterbehandling vil dit gulv blive flot og skinnende som var det nyt.

Tilbud på gulvafslibning – find det online

Du bør overlade slibning af gulv til en professionel og faglært håndværker. Hos Gulvkanonen kan du altid få et uforpligtende tilbud på en grundig gulvafslibning og en efterbehandling efter eget valg – læs mere på Gulvkanonens blog.

Flere Nyheder