Få den bedste parkeringsløsning hos dit parkeringsfirma

10 juli 2021 Astrid Pedersen

Som ansvarlig for administration af en beboelses eller erhvervsejendom med tilhørende private parkeringspladser oplever du sikkert ofte problemer med hensynsløs eller uvedkommende parkering. Dette ses især i forbindelse med ejendomme som er placeret i tættere bebyggede områder, nær større attraktioner eller i byzoner.

I de to først nævnte tilfælde vil det ofte være vanskeligt at finde parkeringspladser hvorfor bilister vil prøve at snige sig til parkering hvor end det er muligt. Og i byen vil der ofte være indført betaling for parkering på gade og pladser hvilket medfører at mange bilister ser deres snit til at finde gratis parkering på private parkeringspladser.

Kom uvedkommende parkering til livs med hjælp fra et parkeringsfirma

Uvedkommende parkering er som regel til stor gene for de retmæssige indehavere af de pågældende parkeringspladser. Det kan for eksempel være kunder til, eller medarbejdere i, virksomheder der residerer i ejendommen, eller beboere i denne.

Det er irriterende selv at skulle være hensat til parkering på gaden, måske endda langt væk fra bygningen, hvis de parkeringspladser man egentlig har ret til er optaget af udefra kommende biler.

Hvis du ønsker at sikre beboere, kunder eller ansattes ret til at parkere på de til ejendommen hørende parkeringspladser bør du indføre parkeringsopsyn eller parkeringskontrol. Og til dette kan du få hjælp hos et parkeringsfirma så som UnoPark.

Hvordan kan UnoPark hjælpe mig?

UnoPark er et af de mest populære parkeringsfirmaer i Danmark, og har igennem de seneste ti år hjulpet glade og tilfredse kunder til stærke parkeringsløsninger.

Hos UnoPark får du, foruden en personlig og professionel service, en skræddersyet parkeringsaftale som tager udgangspunkt i netop dine parkeringspladsers behov og beskaffenhed. UnoPark sætter en ære i at konstruere aftalerne på et fleksibelt grundlag hvilket betyder at du altid kan ændre din parkeringsløsning hvis dine ønsker eller præferencer skulle ændre sig.

Læs mere på https://unopark.dk/ 

Flere Nyheder