Få hjælp i en svær tid på et kvindekrisecenter

07 november 2022 admin

editorial

Hvis du har brug for hjælp fra et kvinde krisecenter, kan du enten gå hen til det nærmeste kvinde krisecenter eller kontakte dem på telefon. Personalet på kvinde krisecentre er vant til at tale med folk i vanskelige situationer, så du skal ikke tøve med at kontakte dem, hvis du har brug for hjælp. Personalet på centret vil kunne hjælpe dig med at finde den støtte, du har brug for.

Hvilke former for hjælp kan jeg få på et kvinde krisecenter?

Kvinde krisecentre kan tilbyde dig en række tjenester, herunder:

– Juridisk rådgivning. Den juridiske rådgivning, du kan få på et kvinde krisecenter, består primært af oplysninger om skilsmisse, forældremyndighed, ejendomsdeling og tilholdsforbud.

– Finansiel rådgivning. Den økonomiske rådgivning, du kan få på et kvinde krisecenter, vil hjælpe dig med at håndtere din økonomi efter at have forladt et voldeligt forhold.

kvindekrisecenter

– Følelsesmæssig støtte. Den følelsesmæssige støtte, du kan få på et kvinde krisecenter, vil hjælpe dig med at håndtere det traume, som misbruget har forårsaget.

– Boligstøtte. Den boligstøtte, du kan få på et kvinde krisecenter, vil hjælpe dig med at finde en sikker og billig bolig.

– Hjælp til børnepasning. Den hjælp til børnepasning, du kan få på et kvinde krisecenter, hjælper dig med at finde børnepasning til en overkommelig pris, så du kan arbejde eller gå i skole.

Der ud over kan du på et kvinde krisecenter få en enestående mulighed for at danne nye venskaber og netværk med kvinder i samme situation som dig selv.

Kan børnene komme med på kvinde krisecenter?

Du kan normalt tage dine børn med, når du går til et kvinde krisecenter. Det skyldes, at personalet på centret forstår, at det kan være svært at efterlade sine børn i en vanskelig situation. Hos et kvinde krisecenter kan dine børn få den støtte, de behøver, mens du får den hjælp, du har brug for.

Du kan finde dit lokale kvinde krisecenter på ellestedet.com.

Flere Nyheder