Få hjælp og støtte med den rette terapi

01 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Har du ondt i livet, og har du svært ved at komme videre på egen hånd? Så kan du overveje terapi.

Hvilken slags terapi skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige former for terapi som hver især egner sig fortrinligt til varierende problematikker. Hvis du har brug for hjælp til at komme helskindet igennem en livskrise, eller hvis du kæmper med en sorg efter eksempelvis en skilsmisse eller et dødsfald, kan samtale baseret psykoterapi meget vel være vejen frem.

En psykoterapeut er den rette person til at hjælpe hvis du har brug for at snakke med et andet menneske som vil lytte til hvad du har at sige og hjælpe dig med at få sat ord på alt det der gør ondt.

Samtidig vil en dygtig psykoterapeut kunne fungere som coach og sparring partner for dig som gerne vil bygge dit selvværd op og stå stærkere i forhold til livets mange udfordringer. Og en psykoterapeut er den rette støtte for dig som ønsker selvudvikling på det personlige og mentale plan, og som ønsker at blive bedre til at navigere i tilværelsen.

Hvor kan jeg finde en dygtig psykoterapeut i Vanløse?

Hvis du er bosiddende i det københavnske eller på Frederiksberg tæt på bydelen Vanløse kan du med fordel vælge Heidi Lykke Lihn fra Lihn Life Coaching som din psykoterapeut. Heidi Lykke Lihn yder såvel individuel som gruppebaseret terapi i Vanløse og kan med sikkerhed hjælpe dig med at få styr på dit liv.

Hos Lihn Life Coaching vil du altid blive mødt med omsorg, forståelse og empati. Og du vil kunne finde ro i visheden om at din psykoterapeut altid er der for dig når du har brug for en venlig sjæl at støtte dig til.

Du kan læse mere om Heidi Lykke Lihn og Lihn Life Coaching, og bestille en tid til din første session, på lihncoaching.dk.

Flere Nyheder