Find en kompetent og billig boligadvokat, når du skal købe hus eller lejlighed

07 marts 2018 Astrid Pedersen

editorial

Ved handel med bolig er der, som ved enhver anden form for handel, altid to parter, som har hver deres interesse i handelen: Køber og sælger. Og selvom det hedder en mægler, er en ejendomsmægler ubetinget på sælgers side i en bolighandel, for mægler vil blive belønnet per solgt bolig – ikke på, om vedkommende har gjort sit for at formidle den rette bolig til den rette køber. Dette er vigtigt at holde sig for øje, når du bevæger sig ud på boligmarkedet med køb af bolig som hensigt. Ejendomsmægleren er interesseret i at få solgt sælgers bolig til en god pris, så hans provision maksimeres.

Derfor har mægler ingen interesse i at fungere som vejleder for dig som køber, og behøver ikke informere dig om forhold, som kunne påvirke din beslutning om køb af hus eller lejlighed i negativ retning. Dette kan for eksempel være lokalplaner, som indeholder byggeprojekter, som kan påvirke værdien af din bolig, eller servitutter som for eksempel kommunal hjemfaldspligt eller tilbagekøbsklausuler, som giver kommunen ret til at købe ejendommen tilbage til original salgssum efter et vist antal år. Dette kan selvsagt have katastrofale følger for din økonomi, hvis det effektueres.

Undgå ubehagelige overraskelser ved boligkøb med en dygtig boligadvokat

En boligadvokat vil hurtigt kunne spotte denne type faldgruber – og, i modsætning til ejendomsmægleren, advisere dig herom, så du ikke forhaster dig i købssituationen. En anden populær funktion ved en boligadvokat er det smarte advokatforbehold, som giver dig ret til at ”holde” på din nye lejlighed i fjorten dage, mens advokaten læser alting igennem. På den måde kan du fortryde dit køb inden for forbeholdets løbeperiode, uden at fælden klapper, hvis advokaten finder forhold omkring handelen, som kan have indflydelse på din fremtidig økonomi.

En boligadvokat behøver ikke vælte dit budget. Find billig boligadvokat på eboligadvokat.dk – dygtige og erfarne boligadvokater til faste lave priser.

Flere Nyheder