Find et godt autoværksted

19 februar 2020 Lotte Hindsberg
Find et godt autoværksted

I dag kan mange der har bil dårlig undvære den, hvis de skal have deres hverdag til at hænge sammen med arbejde, indkøb samt hente og bringe børn. Derfor er det også vigtigt at have et godt autoværksted, hvis uheldet er ude. Du kan f.eks. søge på autoværksteder i Herlev og på den måde finde frem til et muligt værksted. Hvis du har en relativ ny bil, er det vigtigt i forhold til garantien og et evt. fremtidigt salg, at der benyttes godkendte reservedele. Er reservedelene ikke godkendte, vil din garanti ikke dække og du vil få svære ved at sælge din bil.

Find et godt autoværksted

Når du skal finde et autoværksted, er det en god i dag at lave et godt forarbejde. Ved at undersøge markedet kan du undgå en god mængde frustration og muligvis også en pæn portion penge. Brug lidt tid på at ringe rundt og få en pris. Husk at få den skriftlig og sikre dig at de nye reservedele er godkendte. Det er ikke nødvendigvis at det billigste sted og så er det bedste sted.

Tjek også Trustpilot eller et andet ligende sted og se hvad andre kunder har skrevet om dem. Du skal tjekke om der er ting der går igen. F.eks. at regningen er blivet markant dyrere end hvad tilbudet sagde. At de ikke har haft bilen klar til tiden. Det samme gør sig selvfølgelig gældende med positive ting. Hvis det er en gennemgående ting er sandsynligheden for, at det også sker med dig og din bil.

Alt afhængig af hvor længe du skal undvære din bil og hvilken bilforsikring du har, er det muligt at få en lånebil. Nogle autoværksteder stiller en lånebil til rådighed, så du får mindst mulig besvær og stadig kan få din daglig dag til at fungere imens den bliver repareret.

 

Flere nyheder