Hvad er fordelen ved en e cigaret?

10 februar 2021 Astrid Pedersen

Den helt store fordel ved en e cigaret frem for en almindelig cigaret er at du ikke får de samme stoffer indenbords når du vaper som når du ryger. Du vil for eksempel opleve en friskere ånde og fraværet af cigaret lugten som hænger i tøj, hår og møbler.

Du vil ikke være så tilbøjelig til at udvikle den tørre tobaks hoste om morgenen, som plager mange rygere. Og du slipper for gule tænder og fingerspidser.

Med en e cigaret kan du samtidig selv regulere mængden af nikotin i den e væske som påfyldes e cigarettens tank, og dermed trappe langsomt ud af din dyre og sundheds skadelige ryge vane.

Hvor kan jeg købe en god e cigaret?

Hos Go Smoke, som er en danske forhandler af e cigaretter og tilbehør, kan du købe en e cigaret i høj kvalitet.

Når du køber din e cigaret hos Go Smoke er du sikret at din nye e cigaret er godkendt af de relevante danske myndigheder og at den lever optil samtlige sikkerheds og kvalitetsmæssige krav og standarder. Det samme gør sig gældende for det øvrige tilbehør samt e væske eller e juice du finder hos Go Smoke.

Go Smoke har, foruden et antal fysiske butikker rundt omkring i landet, også en webshop. Her kan du bestille såvel din nye e cigaret som alt det udstyr du skal bruge hertil – og selvfølgelig e væske. Go Smoke fører e væske i mange forskellige smags varianter og med varierende indhold af nikotin.

Du kan for eksempel vælge e væske som smager og dufter af bær, slik, alkoholiske drikke eller slet og ret tobak. Og du kan selv bestemme hvor meget – eller hvor lidt – din e væske skal indeholde.

Kig ind hos Go Smoke på hjemmesiden Gosmoke.dk og se det store udvalg!

Flere Nyheder