Hvilke håndværkere skal du bruge ved fraflytning?

22 september 2021 Steffen Hansen

Det er ikke alle udlejere, som vil stå for at finde tilbud på at få hjemmet renoveret, når man fraflytter det. Derfor kan det være dejligt med en guide til hvilke håndværkere, som man bør kontakte, når man skal have tilbud på en renovering i forbindelse med udflytning fra en bolig.

En maler

Først og fremmest, så skal man finde en maler, som kan hjælpe en med at male boligen. Det er de færreste steder, hvor man ikke skal overlevere lejemålet nymalet, når man fraflytter det. Det er vigtigt, når du finder en maler, at du hører mere end en ad. Der kan være stor forskel på prisen, og nogle malere tager godt ved, når de ved det bliver betalt af et depositum.

En gulvmand

Ved fraflytning skal du med garanti sørge for at gulvet er flot, når det overleveres. Derfor skal du have fat i en gulvmand, som kan komme med et bud på hvad der er nødvendigt at gøre ved gulvet. Har du ikke boet der længe, så skal du ikke gøre så meget, men hvis du har boet der i lang tid, så kan det være gulvet skal udskiftes, eller at det skal slibes og lakeres, hvis det er et trægulv med lak.

Rengøringshjælp

Måske er de ikke klassificeret som håndværkere, men de er gode at tage fat i, når man skal fraflytte et lejemål. Ved at få fat i en rengøringshjælp, så kan man nemlig slippe for rengøringen selv, og være sikker på, at det bliver gjort godt nok. Professionelle rengøringsfirmaer har nemlig erfaring og udstyr som gør, at de kan gøre det hele rent hurtigere end du vil kunne, samtidig med, at de kan gøre det bedre end man selv kan. Rengøringen er tit et af de steder, hvor man får en efterregning, hvis det ikke er gjort godt nok.

Flere Nyheder