Hvilke terrassebrædder skal du vælge til din terrasse?

27 januar 2020 Silje Hansen
Hvilke terrassebrædder skal du vælge til din terrasse?

En træterrasse kan både være praktisk og god at have hele året rundt. Når der er sol eller tørvejr, kan du eller hele familien spise eller opholde jer på terrassen. Her kan man nyde de lange sommeraftener med venner og familie, hvor der er lagt op til gode snakke og hyggelige stunder.

Er du på jagt efter den rette løsning for din træterrasse? Så er du med stor sandsynlighed kommet til dette sted. Der er mange muligheder, når du skal have udført et træterrasse. Det er derfor let at blive forvirret over dine muligheder, hvorefter også at skulle tage stilling til, hvad der både er bedst og billigst for dit behov. Et godt sted at starte er derfor at undersøge markedet for terrasser. Her kan du finde inspiration og ideer til, hvordan din egen træterrasse skal ende ud med at se ud. 

Hvilken træsort skal du vælge til din terrasse?
Når du skal vælge materialer for din træterrasse, er det en fordel at du overvejer, hvad du kan lide samt, hvad der vil klæde din bolig bedst. Der er både træsorter der har lyse og mørke nuancer, hvor du dermed kan vælge det udseende der både er ideelt i forhold til, hvad du skal bruge det til samt passer til resten af ejendommens æstetik. Hvis du er på jagt efter en løsning, der efterlader et eksklusivt udtryk bør du overveje hårde træsorter. Det kan f.eks. være eg, teak, robinie, ipé, merbau og termoask.

En af de helt store fordele ved at vælge hårde træsorter fremfor de bløde træsorter, er at de holder i længere tid. Det kan være en fordel i forhold til den investering og tid du bruger på at bygge din nye træterrasse. Er du i tvivl om, hvilken træsort du skal vælge, kan du med fordel se de mange hårdttræsorter her

Flere nyheder