Hvor opbevarer man en gasflaske henne?

26 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvor opbevarer man en gasflaske henne?

De professionelle folk, der arbejder med gasflakser til dagligt ved jo godt, hvad de skal gøre med deres flasker hver dag, så de er bedst beskyttet mod omgivelser, og så andre ikke kan få uforvarende fat på dem.

Så kan man altid hente dem frem, når de skal bruges, mens man er dækket ind i det rette sikkerhedsudstyr og bruger det rette udstyr til at bære rundt på dem eller på anden måde transportere dem rundt, når det er nødvendigt.

Men det er jo de professionelle mennesker, for ganske almindelige danskere kan jo også få brug for at investere i en gasflaske eller flere af slagsen på samme tid, hvis der skal bruges meget gas over en periode.

De fleste danskere vælger dog at nøjes med en enkelt gasflaske og så udskifte den, når man har brug for en ny. Men dog kan der være andre aggregater i husstanden, som skal bruge en anden type af gasflaske, så man har flere varianter af gasflasker liggende, så man altid er beredt.

Men at have flere gasflasker stående som privatperson forsøger man helst at undgå – specielt de fyldte af slagsen.

For du ved jo nok, at gas er letantændeligt, og selvom de godkendte gasflasker er lavet efter visse sikkerhedsforanstaltninger, men stadigvæk nemme for de fleste mennesker at bruge, så kan det stadig gå galt.

Og desto mere gas, man har stående, jo større en eksplosion kan det medføre.

Derfor skal man holde ens gasflasker væk fra åben ild, og man skal ikke have dem stående indenfor, hvor man opholder sig, men ude i et skur eller en helt separat bygning.

Og som nævnt skal man heller ikke ophobe for mange gasflasker, da det kan blive for farligt, så forsøg efter bedste evne kun at have nødvendige gasflasker stående og komme af med de tomme, så snart de er brugte.

Flere Nyheder