Hvordan bliver du den bedste maler i Skanderborg?

18 januar 2021 admin

“Gid du kom til Skanderborg, og blev der …”

Er det ikke sådan sangen lyder? Det er det nemlig. Skanderborg er et skønt sted, og “Gid du kom til Skanderborg og blev der…” er nok blevet skrålet igennem til et par gange eller ti. Men hvad har dette blogindlæg med Skanderborg at gøre?

Intet andet end at i Skanderborg sker der små projekter i disse corona tider. Corona tiderne har nemlig gjort os mere kreative og givet os blod på tanden på alle vores projekter som ikke er blevet færdiggjort – før nu.

Vi danskere begyndte at bage, at strikke, at gå ture, at lave mere mad, at få gang i hobbyprojekterne i huset, ja jeg kunne blive ved. Et hobbyprojekt som var meget oppe at vende, var for eksempelvis maling. Alle skulle lige pludselig male, og det forstår man egentlig også godt. Det er et nogenlunde overskueligt projekt, men det kan godt være svært at vide, hvor man skal starte og hvor man skal slutte. 

Bliv den bedste maler 

Så hvis du sidder i Skanderborg og skal male, men ikke vil ud og købe en maler i Skanderborg – for nu har du jo tiden til det – er der nogle ting, du skal vide, før du går igang med projektet. 

Skaf malertape nok

Det er en god idé at få nok malertape, når du skal til at male. Maling er svært at få af, når det først har sat sig fast og derfor er det vigtigt, at din tape kan dække nok. Og hellere for meget tape end for lidt. 

Maling først, gulv næste gang 

Hvis du står overfor en god omgang gulvrenovering, er det vigtigt, at du gør det i den rigtige rækkefølge. Mal først, sådan så du kan dryppe på gulvet, som ikke står splinternyt – det vil du fortryde. Bare et godt råd med på vejen.

Flere Nyheder