Hvordan laver du en hjemmeside?

29 September 2021 Steffen Hansen

Hvis man gerne vil kaste sig ud i at lave en hjemmeside, så er der nogle faktorer, man skal have på plads, inden man går i gang. Derfor har vi lavet dette indlæg, så du ikke er i tvivl om, hvordan du kan starte, og hvad du skal have styr på, når du starter.

Hvilken hjemmeside vil du lave

Inden du begynder, så er det vigtigt, at du definerer hvilken type hjemmeside du ønsker at lave. Vil du lave en online butik, en blog eller noget helt tredje? Det er vigtigt du definerer det inden du går i gang, da måden de forskellige hjemmesider sættes op på er vidt forskellige, og du derfor skal gå forskellige veje, når du har defineret det.

Hvad skal navnet på hjemmesiden være

Når du har fundet ud af hvilken type hjemmeside du vil lave, så skal du finde ud af hvad navnet på hjemmesiden skal være. Her er det vigtigt, at du tænker dig godt om, da det ikke er sådan lige at skifte igen. Derudover skal du sikre dig, at dit domænenavn er ledigt, så du ikke går med et navn, som du slet ikke ender med at kunne hedde.

Hvis du gerne vil se hvilke domæner der er ledige, så kan du gøre det hos https://www.simply.com/dk/, hvor det er super nemt og hurtigt at tjekke.

Hvad sprog skal den være?

I forbindelse med, at din hjemmeside skal sættes op, så er det vigtigt, at du overvejer hvilket sprog siden skal være på. Det er vigtigt, at du gør dette så tidligt som muligt i processen, da det kan tage lang tid at oversætte hele siden på et senere tidspunkt. Hvis din side som eksempel er målrettet det danske marked, så er der ingen grund til at lave den på engelsk eller omvendt.

More articles