Hvornår går en snapback af mode?

30 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Hvis man ser en person med en snapback på i gadebilledet, så ser man lidt en moderne gadedreng, der er lidt gadesmart, hænger ud med sit slæng og lytter formentlig til hiphop.

Det kan så også være en hipster, der har sådan en kasket på, eller ligefrem en modeskaber, for den kasket har gået sin sejrsgang fra udlandet og videre til Danmark, hvor især unge mennesker tog den til sig, og nu er flere og flere begyndt at gå med den.

Man kan i hvert fald sige, at hvis man spotter en person med en snapback på hovedet, så har man en person, der er med, hvor det sker, og ved, hvad der rører sig.

Men det flove bliver jo så også, hvis man bliver taget i at have den på, når det ikke længere er moderne, og man mere minder om en desperat person, der forsøger at være unge med de unge, fordi man ikke ved bedre.

For så er den her snapback gået hen og blevet kikset og ikke noget, som man spiller smart ved at have på.

Snapbacken kan forsvinde – og komme igen!

Der er jo dem, der er så påpasselige med at hoppe med på en modebølge, at når de endelig gør det, så er det håbløst umoderne.

Man kan i hvert fald være ret sikker på, at når ens forældre bliver bevidste om, at det findes, og hvad man korrekt kalder det, så er det blevet umoderne.

Men den slags sker for alle ting, for intet er på mode for evigt, så snapbacken vil også forsvinde ud af rampelyset på et tidspunkt.

Af den grund bør man ikke smide sin snapback ud, for der er en stor chance for, at det bliver populært igen at gå med den, og så bliver det virkelig smart, hvis man kan fremvise en original af slagsen fra den første bølge af snapbacks.

Køb en i dag fra https://high5shop.dk/collections/snapback-caps.

Flere Nyheder