Lad ungerne træne hjemme med en smart airtrack

10 april 2020 Astrid Pedersen
Lad ungerne træne hjemme med en smart airtrack

Er dine unger fulde af energi – og har de brug for at brænde noget af den af på en konstruktiv og effektiv måde? Så kan du med fordel melde dem til spring gymnastik i den lokale gymnastik forening. Med spring gymnastik får både små og store børn trænet såvel koordination som balance, samtidig med at de får styrket muskler knogler og led. Og så får de brændt noget energi af, hvilket er sundt for krop og sjæl.

Men hvis en times hop og spring om ugen ikke er tilstrækkeligt, vil dine børn sikkert tigge og bede dig om at få en trampolin, de kan træne på derhjemme. Har du ikke mulighed for at opstille en have trampolin, kan du i stedet købe en smart airtrack, som kan anvendes hjemme i stuen eller i haven.

Hvad er en airtrack?

En airtrack er en mobil spring måtte, som fås i såvel en professionel udgave til brug i idrætshaller som i en version til hjemmebrug. Den smarte, oppustelige airtrack giver et perfekt afsæt, masser af spring kraft, og solid støtte i landingen. Derfor er en airtrack et oplagt alternativ til en trampolin, når vi snakker hjemmetræning af små spring gymnaster.

Hvorfor købe en airtrack?

Du skal købe en airtrack, hvis du ønsker at give ungerne mulighed for at træne deres spring teknik mellem de ugentlige lektioner. Dette giver dem mere selvtillid og sikkerhed når de skal performe ved lektionerne, og så får de samtidig mere ud af undervisningen. Der ud over kan en airtrack bruges til at brænde overskydende energi af i hverdagen. Og så kan du sagtens sende ungerne ned i den nærliggende park med den oppustelige airtrack måtte, som sagtens kan tåle at blive anvendt udendørs.

Hvis du vil vide mere om airtrack måtter, kan du læse videre på globalairtrack.dk

Flere nyheder