Malerfirma i Helsinge: Kvalitet er vores motto

Har du en maleropgave du ønsker udført? Så har du truffet et fornuftigt valg ved at kigge med hos os. Alle maleropgaver, store som små, kan hurtigt bliver til større projekter end først forventet. Derfor er det altid et klogt valg at kontakte et malerfirma og få et tilbud, inden du tager risikoen ved at “gør-det-selv” og potentielt, vil skulle betale for malerservice alligevel.

Malerfirma i Helsinge: Ingen opgave er for stor

Enhver opgave er unik og individuel, så det er vores priser selvfølgelig også. Derfor starter vi arbejdsprocessen ud, ved at en af vores kyndige og servicemindede medarbejdere kommer ud til dig, så I sammen kan have en klar dialog, omkring dine ønsker og muligheder. Derfra vil vi også udarbejde en pris og tidsramme, så du ved at det hele lever op til dine forventninger og passer ind i dit skema. Sikkerhed og tryghed er vigtige aspekter, når man lader andre foretage ændringer i sit hjem. Dette er vores base og vi har stor respekt for dette. Derfor lægger vi en ære i altid at udføre kvalitetshåndværk og vi forlader aldrig en opgave, før du er tilfreds. 

 

Derfor vil vi gerne introducere dig, for vores tilfredshedsgaranti. Denne inkluderer 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod din betaling, før at du har haft mulighed for at se og godkende det færdige resultat. Det er vores fineste opgave at sørge for at du er glad, når vi forlader dig efter endt arbejde. Dette er din personlige forsikring for, at det er hvad du vil kunne forvente af dit samarbejde med os. 

Har du brug for et malerfirma i Helsinge eller omegn, og ønsker du at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på maling af dit hus/lejlighed/sommerhus? Så kan du med fordel tage kontakt til Malerkanonen.