Man kan bruge bedst i test som et reklamefremstød

04 august 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er ikke kun forbrugerne og de potentielle af slagsen, der ser med, når man laver en test af noget, og det kommer fra et sted af, deres har deres ry i orden, som jo ganske enkelt kunne være https://sovneksperterne.dk/bedste-elevationsseng-test .

Det er også dem, som der har lavet og sælger de produkter, som der kommer med i testen, der er med på en kigger.

Hvis ens bidrag til testen, som man måske har foreslået eller bare håbet, ville komme med i testen, så holder man øje med, hvad udfaldet er blevet, når fx artiklen om testens resultat udkommer.

Er man så bagerst i feltet, så tier man enten stille eller forsøger at forklare testudførerne, at der er gået noget galt i deres test, eller de har fået fat i en dårlig model fra deres side.

De ville sjovt nok aldrig brokke sig, hvis den samme model havde klaret sig godt.

Men hvis man så har den seng, som der vandt testen flot, så søsætter man det store maskineri.

Der skal høstes på den test

I tilfældet med denne test af en seng, så skynder man sig nok at bestille nogle flere af de senge hjem, hvis man er forretningen, der har den slags på lager, og producenten skynder sig nok at lave nogle flere, da der kommer efterspørgsel på dem.

I marketingsafdelingen skynder man sig at lave et reklamefremstød for dette testresultat, hvor man fremhæver de gode sætninger fra testresultatet om denne test, hvor man så viser, hvad der blev sagt positivt om sengen, og hvis man har bedømt sengen med stjerner, så fremhæver man også det.

Det er nemlig godt blikfang, som kunderne let kan forstå, og hvis man så også henviser til, hvem der har lavet testen, så virker den reklame endnu mere troværdig.

Sådan en test kommer forbrugerne til gode i sidste ende, og det er fabrikanterne også klar over og er parate til at udnytte det.

Flere Nyheder