Min iPhone 8 skærm er smadret – hvad gør jeg?

08 december 2021 Agner Clausen

editorial

Kender du det? Din iPhone glider dig ud af hænderne og ender på gulvet. Åh nej! Skærmen er gået i tusind stykker. Hvad gør jeg nu? En ny iPhone koster jo en formue, så det er ikke rigtig en gangbar løsning. Desuden tænker man på det miljøaftryk en ny iPhone sætter.

 

 

image

Værksted?

Bor man i en større by, kan man måske finde et værksted, der er specialiseret i at reparere smartphones. Men det er heller ikke helt billigt. Man overvejer, om det kan svare sig. Når skærmen er skiftet, har man måske brug for et nyt batteri. Så det kan blive flere tusindlapper for en telefon, der reelt måske ikke er mange hundrede kroner værd.

Skift selv din iPhone skærm!

Men der er heldigvis en tredje vej. Man kan reparere sin iPhone selv! Det er ikke så svært, som det lyder, og så er det forbavsende billigt. For eksempel koster en iPhone 8 skærm fra 140 kroner for den billigste model til 220 for en original skærm.

Guides til hvordan man skifter en iPhone skærm

Men kan jeg finde ud af at skifte en iPhone skærm? Det lyder svært. Men faktisk er det ikke så svært. Der findes nemlig mange gode guides til, hvordan man reparerer sin iPhone, både på YouTube og på ifixit.com.

Køber du din iPhone skærm hos phone-parts.com, kan du desuden kontakte deres kundeservice, hvis du løber ind i vanskeligheder, mens du samler din telefon. Du finder også reperationsvejledninger på deres hjemmeside, step-by-step guides, som holder dig i hånden hele vejen. Du kan også købe andre reservedele til din iPhone, som for eksempel batteri og bagside, samt tilbehør som for eksempel skærmbeskyttelse og covers. 

Så en smadret iPhone skærm er ikke en katastrofe. For få hundrede kroner kan du løse problemet. Du sparer tusindevis af kroner, og så sparer du miljøet ved at forlænge levetiden på din iPhone med flere år. Tænk hvis alle gjorde det!

Flere Nyheder