Ønsker du hjælp fra et slagteri? Så læs med her

19 oktober 2021 Cecilie Mortensen

advertorial

Er du på udkig efter et slagteri, enten som privatperson eller som virksomhed, så er der en række forskellige, du kan få assistance af. Lad os derfor også prøve at se på, hvordan du bedst vælger et slagteri, du kan bruge. 

Tips til at vælge et slagteri 

Hvilke dyr kan slagteriet håndtere?

Når du skal vælge et slagteri, så er der lidt forskellige ting, du kan have for øje. En første ting du kan undersøge er, hvilke dyr som slagteriet har erfaring med at slagte. For det er selvfølgelig et must, at du kører dyr hen til et slagteri, som også kan håndtere de geder, køer, grise, vildt eller kreaturer, som du skal have hjælp til.

Kan slagteriet håndtere økologisk slagtning? 

Hvis der er en ting, som er mere fokus på, når det kommer til kødproduktionen, så er det de forhold som dyrene lever under. Derfor er økologi også blevet mere og mere udbredt. Hvis du er blandt dem, der også driver et økologisk landbrug, så vil du sikkert gerne i hænderne af et slagteri, som kan håndtere økologisk slagtning. Det er derfor også noget, du kan holde øje med. 

Hvilke ugedage kan du få hjælp til slagtning?

Når du skal vælge et slagteri, kan du også undersøge nærmere, hvornår der er slagtedage. Der er nemlig slagterier, som kører med faste dage til dette. Og hvis du gerne vil have det til at passe ind i din kalender, så gå naturligvis også gerne med et sted, som kan matche det. 

Hvad skal du betale ved slagteriet? 

En sidste ting du nok også er interesseret i at undersøge nærmere er, hvad du skal betale ved slagteriet. Tag derfor også gerne et kig på deres prislister, hvis det er noget, de har lagt op online. Alternativt kan du selvfølgelig altid give dem et kald. Du kan starte her: http://www.kosakgaarden.dk/ 

 

Flere Nyheder