På Sonnerupgaard Gods finder du de perfekte rammer til møder og konferencer

10 juni 2022 Kamilla Sonne

editorial

Skal der afholdes stor konference eller event i virksomheden? Så gælder det om at finde de optimale rammer, der både imponerer gæsterne, men som også giver optimale betingelser for arbejdet.

Netop dette kan du være sikker på at finde på Sonnerupgaard Gods. Det er nemlig et stort og flot gods i landlige omgivelser, hvor der er plads til at være både kreativ og produktiv. De historiske bygninger vil med garanti skabe rammer om en event, som I sent vil glemme.

Derfor er Sonnerupgaard Gods værd at overveje, næste gang der skal planlægges et møde eller en konference – hvad enten I er en stor virksomhed eller en mindre en af slagsen.

De forskellige lokaler giver nemlig forskellige muligheder, alt efter hvor mange I er, og hvilke faciliteter I har brug for.

Sonnerupgaard Gods

Sonnerupgaard Gods giver mange muligheder

Godset er stort og alsidigt, hvorfor det i høj grad egner sig til en firmaweekend. De smukke omgivelser vil med garanti inspirere og gør, at man kommer lidt væk fra hverdagen.

Derfor er Sonnerupgaard Gods oplagt, når virksomheden skal samles på ét sted. På godset kan man nemlig også tilbyde overnatning til alle, fx hvis man skal tilbringe hele weekenden på godset.

Dermed kan man invitere medarbejdere eller kunder på en ultimativ oplevelse, der forener business og pleasure i de smukkeste omgivelser.

Hvad koster det?

Det kan være svært at give noget enkelt svar på, hvad det koster at opholde sig på Sonnerupgaard Gods. Det kommer nemlig an på flere ting, blandt andet hvor længe opholdet strækker sig over, og hvilke faciliteter I skal bruge.

I kan dog altid læse mere om Sonnerupgaard Gods på deres hjemmeside, og her kan I også kigge på de enkelte lokaler med fotos i høj kvalitet. Ligner det et sted, I godt kunne afholde jeres næste event, så kan I altid tage direkte kontakt til folkene bag.

Flere Nyheder