Prisen på boligadvokaten bør være en vigtig del af dit budget

08 March 2018 Emilie Jacobsen

editorial

Det er dyrt for dig at købe en bolig. Der er derfor mange ting, som det er vigtigt for dig, at du husker, at du skal have med, når du lægger et budget for boligkøbet. Først og fremmest er der selvfølgelig selve boligen. Du vil som regel låne pengene til den i banken. Alle de penge behøver du altså ikke at have. Derudover er der også alle tinglysningsafgifterne, som du skal betale. Det er både tinglysningsafgifter på skødet og lånene. Endelig er der også alle de mindre, men mindst lige så vigtige ting som en boligadvokat og en byggesagkyndig, der kan gennemgå huset. Det er med til at sikre, at du ikke køber et hus med fejl. 

Når du vælger en boligadvokat, er det en god ide for dig, at du går efter en, der ikke tager penge for det, hvis du vælger ikke at købe. Der er mange boligadvokater, der ikke tager penge, hvis de fejl og mangler, som de har fundet ved boligen, gør, at du ikke vil købe boligen alligevel. Du betaler altså kun advokaten, hvis du beslutter dig for at købe boligen. Det kan være med til at spare dig for en del penge. 

Et af de firmaer, der tilbyder denne service, er eboligadvokat.dk. De har mange års erfaring med at hjælpe boligkøbere med at finde ud af, om der er noget galt med deres bolig eller ej. Du kan læse mere om dem på https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser/ 

Typisk vil boligadvokatens pris dikke være særlig høj. Den varierer alt efter, om det er en ejerbolig eller en andelsbolig, du skal købe, men ligger generelt i et meget lavt niveau. Det skyldes ikke mindst, at boligadvokaterne har så stor erfaring indenfor deres område. De kan derfor hurtigt finde frem til de ting i de mange papirer, som du skal være opmærksom på. 

More articles