Revisionsservice for virksomheder

12 februar 2020 Marie Pedersen
Revisionsservice for virksomheder

Har du brug for at få udført revisionsrelaterede opgaver, og vægter du faglig dygtighed og kvalitet højt?

Lars Olsen A/S er et revisionshus, der sætter en ære i at rådgive og vejlede deres kunder bedst muligt. Virksomheden holder sig konstant opdateret på tidens tendenser og ny viden inden for området revision, økonomi og IT. Virksomheden tilbyder revisionsservice til små og mellemstore virksomheder, på tværs af alle brancher.

Med kunder i mere end 50 forskellige brancher, er Lars Olsen A/S godt gearet til at rådgive og vejlede forskellige virksomheder. Alle kunder kommer med forskellig viden og erfaring inden for hvert deres område. Lars Olsen A/S går derfor meget op i, at skræddersy løsninger og møde deres kunder i øjenhøjde. På den måde opnås den mest optimale løsning for begge parter. De tilbyder bl.a. strategisk rådgivning, varetagning af administrative opgaver, bogføring og budgetter.

Lars Olsen A/S har specialister inden for alle de services, de tilbyder. På den måde er du sikker på, at der altid vil være en yderst kompetent medarbejder inde over den opgave, din virksomhed skal have løst. Hvad enten det drejer sig om opstart af en virksomhed, skatteberegning eller årsrapporter, står Lars Olsen A/S klar til at dele ud af deres viden og erfaring.

Derudover kan Lars Olsen A/S være behjælpelige når det gælder generationsskifte inden for en virksomhed. Inden for dette område kan der opstå uforudsete afgifter og udfordringer, bl.a. i forhold til arv og skatter. 

Læs mere om hvad Lars Olsen A/S tilbyder på https://www.lars-olsen.dk/. Rådgivning fra et revisionsfirma kan i høj grad lette den arbejdsgang, der er forbundet med mange administrative opgaver, bl.a. i en virksomheds økonomiafdeling. Så uanset din virksomheds størrelse, vil du hos Lars Olsen A/S finde et passioneret team af dygtige medarbejdere, der brænder for at gøre en positiv forskel for dig.

 

Flere nyheder