Sådan får du dit drømmebadeværelse!

25 oktober 2019 Pernille Skovgaard
Sådan får du dit drømmebadeværelse!

Der er tre ting, der som udgangspunkt er omdrejningspunktet i dit badeværelse – et WC, en håndvask og enten brusekabine eller badekar med bruser. Disse elementer skal til, før rummet kan udfylde kravene dertil – dermed ikke sagt, at du ikke kan være selektiv!

Dine badeværelseselementer skal naturligvis have en visse bestemte funktionaliteter, men du behøver ikke gå på kompromis med designet.

Desuden kan du også overveje, om du har særlige behov eller ønsker; er du en af de mange, der sætter pris på den dagligdags-wellness, et lækkert badeværelse kan give dig, kan det være en idé at investere i et badekar fremfor en bruseniche – fyld karret med lækker badesalt og varmt vand og læg dig til rette.

Du kan som alternativ købe et brusesæt med forskellige stråletyper i brusehovedet. Lad strålerne massere, falde blidt og stille, være mange eller få – det vil øge sanseoplevelserne under dit bad.

Hos Øens Blikkenslager kan du finde mange lækre produkter, blandt andet et udvalg af brusesæt, hvoraf alle har forskellige funktioner. Desuden går Øens Blikkenslager hverken på kompromis med design, kvalitet eller pris.

Er du på udkig efter badeværelsesmøbler er det også særligt anbefalelsesværdig at gå på opdagelse hos ovennævnte. Hvis du er kvinde og bruger tid på at lægge makeup dagligt eller ofte, så tænk over at du vil få glæde af mere opbevaringsplads – eventuelt i form af ekstra skuffer – og en bordplade, der er stor nok til alt dit habengut.

Du skal naturligvis også have plads til sæbe og shampoo, hygiejneartikler, toiletpapir, håndklæder, mv.. Mange steder ses det, at der isættes skabe eller skuffer under håndvasken, men hvis det er småt med plads, så køb eventuelt et ekstra møbel eller ophæng hylder.

Hvis du ønsker at give dit badeværelse endnu et løft, så prøv at vælge håndklæder og bademåtte med farver eller sågar designs, og indret desuden med grønne planter.

Besøg Øens Blikkenslager og lad dig inspirere, så du kan komme et skridt tættere på dit drømmebadeværelse!

Flere nyheder