Sådan finder du den bedste krydstogtrejse med fly inkluderet!

15 januar 2020 Anne-Mette Hansen
Sådan finder du den bedste krydstogtrejse med fly inkluderet!

Krydstogtrejser er en skøn form for ferie. Det at rejse afsted og befinde sig på et flydende “hotel”, der sejler fra by til by, men som også har en helt masse underholdning, wellness og hyggelige omgivelser. Det bliver bare ikke bedre. Men det kan være dyrt, hvis du får booket en rejse til et krydstogtskib, som ikke inkluderer flyrejsen til din starthavn. Det gælder især, hvis starthavnen ligger langt fra, hvor du bor.

Men hvor finder du egentligt nogle gode tilbud på krydstogtrejser, som også inkluderer flyrejsen? Det gør du hos MyCruise.

Hvem er MyCruise?

MyCruise er en dansk rejseagent, som videreformidler nogle af verdens bedste krydstogtrejser. Firmaet her eksisteret siden 2008 og lige siden da har de opfyldt mange danskeres drømme om at rejse ud i verden på et luksuriøst krydstogtskib. 

Udvalget af krydstogtrejser er stort her. MyCruise fungerer nemlig som agent for et væld af forskellige krydstogtrederier verden over. Her finder du derfor alt fra rejser med krydstogt fra Caribien til Middelhavet. Der er både rejser for familien, parret eller singler. Når du booker den næste ferie med MyCruise, kommer du altid med et luksuriøst krydstogtskib, hvor der er masser af muligheder for underholdning, afslapning og hyggelige stunder.

MyCruise tilbyder en hel masse luksuriøse krydstogtrejser for enhver smag og for ethvert budget. 

Bestil krydstogtrejser inkl. fly hos MyCruise

Det er altid skønt at kunne bestille hele ens ferierejse i en samlet pakke. Så man ikke skal holde styr på det ene og det andet fra forskellige rejseselskaber. Hos MyCruise kan du vælge at bestille din krydstogtrejse inkl. fly. Det vil sige, at du får flyrejsen til og fra en lufthavn nær starthavnen for dit krydstogt. På MyCruise er der altid gode tilbud at finde. 

Se udvalget af krydstogtrejser inkl. fly hos MyCruise, og opfyld drømmen om at tage på cruise!

Flere nyheder