Sådan finder du den rette tandlæge

08 januar 2022 Maya Hindsberg

advertorial

Det kan være noget af en jungle at finde rundt i de mange tandlæge tilbud, man kan finde på nettet. Det er ikke længere så nemt, at man bare finder en tandlæge i Silkeborg, fordi man bor der, og så er det det. Tandlægebehandling er nemlig privatfinansieret, og dermed spiller markedet og konkurrenceevne rigtig meget ind i, hvordan en tandlæge sætter sine priser. Mange vil gerne kunne vælge en billig tandlæge, men det er ikke altid den bedste ide. Derfor er den bedste ide, at gå kritisk til værks. 

image

Hvad skal du undersøge?

1. Sammenlign priser.

Det første du skal undersøge er priser. En tandlæge kan koste mange penge, og tandlægen fastsætter selv priserne på sine behandlinger. Som regel oplyser tandlægen de mest normale behandlinger på deres sidder, men med andre behandlinger skal du ind og bede om et overslag. Du kan dog forholdsvis nemt sammenligne nogle af behandlingerne på sundhed.dk, hvilket kan gøre det noget nemmere for dig, at danne dig et overblik. Der er også andre hjemmesider, som specialiserer sig i tilbud  på tandlægebehandling.

2. Vælg en tandlæge, du har tillid til.

Det er svært at kvalitetstjekke en tandlæge. Derfor er tillid super vigtigt. Derfor er det en god plan at spørge rundt i dit netværk, om de har nogle anbefalinger. Det kan tænkes, de bare har en helt fantastisk tandlæge. Hvis ikke lige venner eller familie har det, så kan det være en ide søge på nettet, der skal du selvfølgelig bare bruge din kritiske sans.

3. Få et skriftligt tilbud.

Du er ikke bundet af at være hos en tandlæge, og du må sagtens shoppe lidt rundt og få tilbud fra forskellige tandlæger. Derfor er det altid en god ide at få et skriftligt tilbud på behandlingen. Så har du først og fremmest en ide om prisen, men kan også få en vurdering fra en anden tandlæge.

Flere Nyheder