Spar på varmeregningen uden at spare på varmen med en varmepumpe

09 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når du ønsker at gøre dit for at bidrage til den grønne omstilling er boligen et oplagt sted at starte. Her er rigtig mange lavt hængende frugter som er lige til at plukke hvis der skal spares på energien og dermed på familiens samlede co2 regnskab.

Du kan blandt andet kigge på husets varmekilde. Og her vil de i langt de fleste tilfælde godt betale sig at skrotte det gamle slidte fyr til fordel for en luft til vand varmepumpe.

Hvad koster det at anskaffe en luft til vand varmepumpe?

Prisen på en luft/vand varmepumpe afhænger selvfølgelig af mærke, model, størrelse og kapacitet. Samtidig skal du til prisen lægge omkostninger forbundet med levering, montering og installation af din nye luft til vand varmepumpe.

image

Du kan dog altid roligt regne med at denne investering betaler sig i det lange løb. Faktisk går der ikke mange år før din varmepumpe har tjent sig selv ind. Og da du kan opnå offentlig støtte i form af energi tilskud til indkøb, opsætning og installation af varmepumpe går det endnu hurtigere med at få investeringen i hus.

Hos Amalo kan du altid få oplysninger om de aktuelle luft til vand varmepumpe priser så du ikke bliver overrasket over hvor meget det koster at købe en ny varmepumpe og få den installeret. Du kan snakke med din Amalo VVS tekniker om dine muligheder for at finansiere din nye luft/vand varmepumpe, lige som du hos Amalo kan få rådgivning omkring valg af den helt rette varmepumpe model som matcher husstandens behov og boligens størrelse.

De dygtige VVS installatører og montører hos Amalo er glade for at kunne stille deres ekspertise og kompetence til rådighed for dig som ønsker rådgivning angående luft til vand varmepumper. Du kan læse mere, og tage direkte kontakt til Amalo via virksomhedens hjemmeside på Amalo.dk

More articles