Ved et malerfirma i København skal du lade arbejdet blive der

26 July 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du er ansat i et malerfirma i København som enten sekretær, lagerarbejder eller ganske enkelt maler, så er det vigtigt at understrege, at man ikke skal tage arbejdet med hjem.

Det er lidt et moderne udtryk, som egentlig dækker over, at i vores moderne samfund skal man ikke taget arbejdet med hjem psykisk i den forstand, at man spekulerer over det over middagsbordet og ikke er tilstede med familien og vennerne, når man har fri og i weekenderne.

Selvfølgelig kan man have lavet en aftale om, at der er noget arbejde, man enten ordner hjemmefra, så man ikke møder på arbejde, eller man lige tager hjem før tid og laver noget arbejde, fordi det passer bedst sammen med en den dag.

Her er det så bare vigtigt, at man husker at lukke ned for computeren i mere end én forstand, når man er færdig med den respektive opgave, som sagtens kunne tænke sig at finde sted med et malerfirma i København også.

Eller hvis man af en anden grund er nødt til at arbejde hjemme, så er det vigtigt, at man opretholder et skel mellem privatliv og arbejde. Arbejd, når du skal arbejde og lad dig ikke distrahere med private sager, så det tager længere tid med at blive færdig med arbejdet.

Og når så tiden er kommet til at holde fri, så skal man også huske at stemple ud psykisk, så man ikke tænker på det bagefter.

Det gælder også, hvis der er løse ender, eller man venter på svar på noget, eller man ikke lige ved, hvad næste skridt er.

Man kan spørge sig selv, hvor vigtigt det egentlig er, og om det ikke kan vente til næste arbejdsdag.

Det kan det ofte sagtens, specielt hvis du ikke har en aftale om betaling for overarbejde, og familien savner at have dig tilstede derhjemme.

More articles