Via et rekrutteringsfirma kan du finde dit næste arbejde

18 marts 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man skal være lidt mærkelig, hvis man ikke ønsker sig et arbejde, for så skal man enten være gået på pension af den ene eller anden grund, eller man er for ung til at have et arbejde.

For mange er et arbejde jo lig med den identitet, som man bærer på, og selvom det måske ikke er en karriere for en, som man har uddannet sig i retning af, så er det alligevel noget, som man bruger mange af dagens vågne timer på, som man snakker med andre om, og som man har forstand på.

Dog er det helt korrekt, at det kan være svært at finde et job, selvom man leder med lys og lygter efter et, men det kan have noget at gøre med, at man kigger de forkerte steder.

Tag sådan noget som dem, der har med SAP rekruttering og IT rekruttering at gøre: Mange forestiller sig, at det er en arbejdsgiver, der bruger den slags, men du kan jo komme dem i møde ved at tage kontakt til sådan et sted, så en mulig arbejdsplads kan finde dig.

sap konsulenter, sap rekruttering, freelance konsulenter, rekruttering

Via rekruttering kommer du tættere på at lande et job

Vi kender det nok alle sammen, at vi ser en stilling på et arbejde, der passer til os, og vi sender en ansøgning, men så er vi også bekendte med, at der nok lander en bunke digitale ansøgninger, som der skal skovles igennem.

Det er et svært nøglehul at blive lukket igennem.

Og så skal vi slet ikke tale om, når man sender en uopfordret ansøgning, for så kan man risikere, at der ikke engang er nogen, der gider læse den!

Men hvis et firma nu står og skal finde en medarbejder af den faste eller freelance-slags, så kan de nogle gange gå til et rekrutteringsfirma.

Hvis du så allerede er i det firmas søgelys, så kan du øge chancerne for at få et arbejde.

Flere Nyheder