Skift caps i løbet af dagen

08 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvis man har mulighed for det, så er det at foretrække, at man skifter ens cap i løbet af den dag, som man går med den.

Mange mennesker har det jo som en del af deres stil, at de skal have sådan en cap på, fordi det ikke er så meget med, at den passer dem i for hold til at holde på håret eller holde knoppen varm, men fordi de dårligt kan se sig selv uden sådan en cap på knolden.

Men så bliver sådan en cap jo også godt slidt, falmer i farven, får regn på sig, skidt og meget andet, som langsomt kan gøre, at den ikke er til at gå med.

Nu er en cap jo lavet til, at man kan gå med den udenfor mange gange, men den kan trods alt ikke holde for evigt; så det er lidt smart, hvis man har en eller flere i baghånden at benytte sig af.

caps

Hav godt med caps at udskifte dem

Hvis man nu er kendt for, eller ser sig selv, med den samme cap, så kan man jo købe flere udgaver af den, så man altid har nogle at skifte med.

Er man så i skole i løbet af formiddagen og noget af eftermiddagen, så kan man have den ene udgave på her, men skal man så på arbejde, så kan man have en anden på, og har man en aftenaftale, så kan man tage en helt tredje på, når man er alligevel er derhjemme at runde først.

Men det behøver jo ikke være en identisk cap af samme slags, for man kan jo også købe nogle forskellige, som man kan udskifte efter behov og lyst.

Det er jo op til en selv at sammensætte stilen, og det handler jo også om, hvordan man vil fremstille sig selv.

Flere Nyheder